Belgie | Belgium

Bloemen bezorgen in Belgie of wil je elders in de Wereld bloemen sturen, wij regelen dit graag voor je! Via ons Wereldwijde netwerk zorgen wij ervoor dat een van onze lokale Interflora bloemisten een prachtig boeket aflevert op het door jouw opgegeven adres in Belgie. Heb je nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bloemen bezorgen in Belgie

Er is niets leukers dan iemand te verrassen met een prachtig boeket. Of het nu gaat om felicitaties of condoleances, onze bezorgservice voor bloemen in het buitenland is er wanneer het jou niet uitkomt of gewoon te ver weg is

Bloemen bezorgen in Belgie

Laat bloemen bezorgen in Belgie als verrassing voor geliefden of dierbaren. Een bloemetje sturen naar Brussel ,  Antwerpen of Gent, een mooi boeket bloemen leveren in Charleroi of Luik een plant bezorgen in Brugge: onze bloemisten leveren het voor je! Bloemen zijn een erg populair geschenk Belgie . Niet alleen boeketten, maar natuurlijk ook bloemstukjes in mand of planten zijn geschenken die Belgen graag ontvangen! Een fleurig tintje in huis met een bos bloemen is eenvoudig en snel via Europe-Flowers.COM te leveren.

Vandaag bloemen laten bezorgen in Belgie, kan dat?

Soms is het helaas niet mogelijk om dezelfde dag bloemen te laten leveren in Belgie. Door de benodigde verwerkingstijd van je order door onze Belgische collega bloemisten.

Hoe kan ik bloemen bestellen voor Belgie ?

Je kunt het regelen door hier te klikken pagina. Kies dan het boeket die je graag wilt laten bezorgen. Daar vindt een compleet overzicht van alle boeketten en bloemen die op nu beschikbaar zijn voor levering in het Belgie. Onze bloemisten in Belgie hebben hogere inkoop prijzen voor bloemen waardoor de prijzen anders kunnen zijn dan je in Nederland gewend bent.

Bestel hier je bloemetje voor Belgie

Delivering your emotions…