it

Italy

Sorry, currently not available online please contact our sales department

Bloemen bezorgen in Italië

Er is niets leukers dan iemand te verrassen met een prachtig boeket. Of het nu gaat om felicitaties of condoleances, onze bezorgservice voor bloemen in het buitenland is er wanneer het jou niet uitkomt of gewoon te ver weg is

Bloemen bezorgen in Italië

Laat bloemen bezorgen in Italië als verrassing voor geliefden of dierbaren. Een bloemetje sturen naar Rome (Roma),  Milaan (Milano) of Napels (Napoli), een mooi boeket bloemen leveren in Turijn (Torino) of Palermo een plant bezorgen in Genua (Genova): onze bloemisten leveren het voor je! Bloemen zijn een erg populair geschenk Italië . Niet alleen boeketten, maar natuurlijk ook bloemstukjes in mand of planten zijn geschenken die Italianen graag ontvangen! Een fleurig tintje in huis met een bos bloemen is eenvoudig en snel via Europe-Flowers.COM te leveren.

Vandaag bloemen laten bezorgen in Italië, kan dat?

Soms is het helaas niet mogelijk om dezelfde dag bloemen te laten leveren in Italië. Door de benodigde verwerkingstijd van je order door onze Italiaanse collega bloemisten.

Hoe kan ik bloemen bestellen voor Italië ?

Je kunt het regelen door hier te klikken pagina. Kies dan het boeket die je graag wilt laten bezorgen. Daar vindt een compleet overzicht van alle boeketten en bloemen die op nu beschikbaar zijn voor levering in het Italië. Onze bloemisten in Italië hebben hogere inkoop prijzen voor bloemen waardoor de prijzen anders kunnen zijn dan je in Nederland gewend bent.

Bestel hier je bloemetje voor Italië

Delivering your emotions…